SEM-Metaalbewerkingco., Ltd

 Kwaliteit · De dienst · Tevredenheid

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
ThuisOver ons

Kwaliteit

Certificaten
China  van goede kwaliteit  Systemen Steigers on sales China  van goede kwaliteit  Systemen Steigers on sales
Dank voor de het duurzame steunen en begeleiding van Dicolor. Met uw hulp en instructie, win ik meer marktaandeel.

—— Mr. Stephy

Ik bezocht de fabriek in April, is het milieu van de workshop zeer goed,

—— Mr. George

Ik ben online Chatten Nu
SEM Metalworks Co., Ltd.
Profiel QC
QC / Technical Support

 

Grondstoffencontrole
SEM-de Metaalbewerking beschouwt grondstoffencontrole als kritiekste component van kwaliteitscontrole. In SEM wordt al grondstof vereist om molencertificaten te hebben. Wat nog belangrijker is worden de primaire componenten getest in internationaal verklaarde laboratoria.

 

 

Het testen verifieert de grondstoffenrang door zijn Chemisch product en Fysische eigenschappen te testen.
Volgend Materiaal door Hitte
SEM-de Metaalbewerking volgt dicht de grondstof door het productieproces om de scheiding van verschillende hitte in productie te verifiëren. Het eindproduct is duidelijk met een het volgen aantal dat op de maand en het jaar van productie wijst. Het het volgen aantal verifieert ook het hitteaantal waarvan het product werd gemaakt.

In Procesinspectie
Bij SEM-Metaalbewerking heeft elk productieproces zijn eigen Kwaliteitscontroleinspecteur, die voor de kwaliteit van thatdepartment verantwoordelijk is. Elke QC wordt opgedragen om kwaliteitskwesties tot het volgende proces niet door te geven. Zij hebben het gezag om volledige productie niet toe te staan om te beginnen tot zij hebben geverifieerd de eerste delen aan de norm voldoen en zij het gezag hebben om productie te stoppen als een kwaliteitskwestie verschijnt.

Go/no-gomaten
De go/no-gomaten worden gebruikt door het productieproces om verenigbare kwaliteit te verifiëren. Zij dienen ook als een inspectiehulpmiddel dat voor een hogere frequentie van inspectie toestaat dat tijdens de productie moet worden gedaan. Dit verzekert de stabiliteit van gehele productie.

Binnenshuis Testende Mogelijkheden
SEM-de Metaalbewerking heeft goed vermogen ontwikkeld om binnenshuis het testen uit te voeren. Het staat voor kritieke factoren van kwaliteit toe constant te testen. Deze tests omvatten het Flakkeren van en het Afvlakken van het testen om lassenkwaliteit, Lading het Testen te verifiëren om materiële sterkte te verifiëren, Neveltest te zouten en diktematen te galvaniseren om oppervlaktekwaliteit, en Brand te verifiëren - vertrager het testen.

Derde partijinspectie
Naast SEM in procesinspectie, wordt een Derde partijinspectie ook aangeboden voor het eindproduct. Dit inspectieteam is onafhankelijk aan SEM-de kwaliteitsteam van de Metaalbewerking. Zij dienen als tweede rij van bescherming om kwaliteitskwestie te verhinderen de fabriek te verlaten. SEM heeft de samenwerking op lange termijn met SGS/TUV/Intertek in China, Ooievaarslaboratorium in de V.S. en CTE-Laboratorium. in het UK.

Sub-verkoper Controle
SEM-de Metaalbewerking verricht Kwaliteitscontroles op sub-verkopers om te verifiëren dat zij behoefteaan kwaliteitsnormen voldoen. De controles worden ook verricht op bestaande verkoper om te verifiëren dat zij met goedgekeurde normen volgzaam blijven.

Inkomende Inspectie
Het materiaal dat ontvangen van buiten verkoper dicht geïnspecteerd is wordt. Het kan in productie worden goedgekeurd tot de Kwaliteitscontroleafdeling volledig inspectie het heeft en het goedkeurde.

De Analyse van de worteloorzaak
Bij SEM-Metaalbewerking wordt elke ontdekte kwaliteitskwestie onderzocht voor zijn worteloorzaak. De analyse van kwaliteitskwesties wordt gemaakt gebruikend oefeningen zoals Visgraat. Alle kwaliteitskwesties worden geregistreerd voor een nauwkeurige rekening. De correctieve actie zal worden gemaakt om de worteloorzaak te richten.

QC Website
SEM-de Metaalbewerking heeft een uitstekende Kwaliteitscontrolewebsite. De de kwaliteitsdocumenten worden van een klant georganiseerd op de website en kunnen door ordedatum of het aantal van Portugal worden gezocht. Voorts kan het volgen worden gedaan door aantal te volgen. Door een het volgen aantal product in te gaan, kunnen alle Kwaliteitsdocumenten worden teruggewonnen.

Certificaten

Standaard:ISO9001

Aantal:0350719Q30110R0M

Uitgiftedatum:2019-09-19

Vervaldatum:2022-09-18

Scope / Range:Design, Production and Sale of Metalworks(Metal Scaffolding)

Uitgegeven door:XINGYUAN CERTIFICATION CENTRE CO., LTD.(XQCC)

Standaard:BV

Uitgiftedatum:2019-03-29

Vervaldatum:2022-03-28

Standaard:CE

Aantal:M.2016.201.N1408

Uitgiftedatum:2017-06-14

Vervaldatum:2022-06-13

Scope / Range:Suspended Platform; Low Voltage Directive 2014/35/EU; Machinery Directive 2006/42/EC;

Uitgegeven door:UDEM International Certifiation Auditing Training Centre Industry and Trade Co., Ltd.

Standaard:EN74

Standaard:TUV

Uitgiftedatum:2019-03-18

Standaard:TUV

Uitgiftedatum:2019-07-26

Standaard:Welder welding certificate

Vervaldatum:2017-06-06

Standaard:Welder welding certificate 2

Vervaldatum:2017-06-06

SEM Metalworks Co., Ltd.

Tel.:86-755-26435578

Fax:86-755-26643547

Contactpersoon: Mrs. Hawk

Direct Stuur uw aanvraag naar ons

(0 / 3000)
Bekijk meer over ons :  Over ons   Fabrieksreis
Copyright © 2011 - 2019 semmetalworks.com. All rights reserved.
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean